OB-træner efter udligning i sidste sekund: Skulle der have været en vinder, så skulle det have været os.

Jakob Michelsens tropper reddede point i det aller sidste minut, da Nicklas Helenius dukkede op og scorede det udlignende mål til 1-1.

OB og FC Midtjylland delte i aftenens 1-1 opgør, hvor Nicklas Helenius fik udlignet i kampens overtid, til stor glæde OB-træner, Jakob Michelsen.
– Det er ikke noget nyt, at vi kommer bagud, men generelt laver vi en rigtig god indsats. Igen fristes jeg til at sige, har vi igen flere store chancer end modstanderen, så det ville næsten ikke have været til at bære, hvis vi havde tabt igen, så havde det været den sædvanlige historie. Skulle der have været en vinder, så skulle det have været os. Nu får vi pointet og nu får vi en positiv historie med herfra og det synes jeg drengene har fortjent.

På trods af den dårlige placering i Superligaen ser Jakob Michelsen alligevel fremgang.
Vi er på rette vej på trods af at hele Fyn og Danmark har travlt med at fortælle os hvor dårlige vi er og det fuldt berettiget, når vi ligger som vi gør. Efter de første seks kampe kan jeg konstatere, at vi har bolden mere end vi havde sidste år. Vi har skabt endnu flere chancer samtidig med at vi giver færre chancer til modstanderen og hvis vi over tid kan blive ved med de tre ting, så vinder man også flere fodboldkampe, hvis vi forsvarer os godt.

OB har nu to point efter de første seks Superliga kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top