The perfect guide to the casino

Tror du også at Brøndby vinder mesterskabet? Så vil du elske denne nyhed

 


 

En ny Superligasæson er skudt i gang. Det fejrer Betfair med at give odds 4.0 på, at de blågule fra Vestegnen lægger sidste sæsons enorme skuffelse bag sig og finder det gode fodboldspil frem igen, som kan sikre dem mesterskabsguldet i 2019.

Opret din helt egen Betfair lige her

Et mareridt. Sådan må det have været for Brøndby-spillerne, da slutfløjtet lød i sæsonens sidste spillerunde mandag d. 21. maj, 2. pinsedag. Brøndby havde spillet uafgjort mod AaB og ulvene fra FC Midtjylland havde besejret Horsens FC på hjemmebane. Det der med blågule-briller bare ikke måtte ske, var sket. Det betød skuffede spillere, skuffede trænere og ikke mindst skuffede fans, der efter mange års tørke på Vestegnen, havde sat næsen op efter at få den mesterskabspokal hjem igen.


En ny sæson er lig med en ny chance for guld. Det vil Betfair, der er sponsor af Brøndby IF, gerne fejre med et ekstra godt odds 4.0 på, at det bliver den kommende sæson, hvor de blågule tager pokalen med hjem til Vestegnen og ikke mindst til de mange fans, som Brøndby er kendt for at have.

Opret en Betfair lige her, og få det gode odds på Brøndby

Ny spillere skal sikre Brøndby guldet

At mesterskabspokalen skal ende i Brøndby efter den kommende sæson, er der nok andre hold, der er ganske uenige i. FCK må i den grad tørste efter succes ovenpå en meget skuffende sæson, hvor de måtte nøjes med en 4. plads. Ståle har da også oprustet med store profiler henover sommeren i form af landsholdsspilleren Andreas Bjelland og klubbens tidligere stjernespiller Dame N’Doye. Man kommer naturligvis heller ikke udenom de forsvarende mestrer fra FC Midtjylland, der udover at være fyldt med selvtillid efter en vanvittig sæsonafslutning, endelig har fået papir på Erik Sviatchenko samt indkøbt den tyske offensivspiller Dominik Drexler – der dog er blevet solgt igen.

Guld til Brøndby? Det er værd, at tage chancen og spille på det

I Brøndby har man også forstærket sig ovenpå afskeden med den helt store profil Teemu Pukki og i stedet skrevet kontrakt med den 28-årige angriber fra Kroatien, Ante Erceg, der har en fortid i Al-Ahli Dubai. Endvidere har Brøndby måtte erhverve sig en ny keeper som afløser for Frederik Rønnov og her faldt valget på den 23-årige Marvin Schwäbe, der kommer fra 1899 Hoffenheim. Handlen der dog er på manges læber,er Alexander Zornigerss indkøb af en længe ønsket profil. Der er tale om den tyske midtbanespiller Dominik
Kaiser, som Brøndbys træner kender særdeles godt fra sin trænertid i Leipzig tilbage i 2012. Sammen med resten af holdet, skal disse forstærkninger være med til at sikre Brøndby det guld, de ikke har haft i hænderne i mange år.

Skynd dig at oprette en konto hos Betfair før den nye sæson går igang

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top