The perfect guide to the casino

Flere klubber har budt på Marcondes: Det her er Brentfords planer for danskeren


Emiliano Marcondes har slet ikke fået samme succes i England, som han oplevede i Danmark, men Brentford vil altså ikke sælge ham.

Emiliano Marcondes skiftede som topscorer i Superligaen, FC Nordsjælland ud med engelske Brentford i vinters, og her blev det slet ikke samme succes i foråret, da han blot startede inde i to kampe, mens han blev indskiftet i ti kampe.

– Emiliano startede rigtig godt ud i preseason, og var bedste mand i flere af deres træningskampe, men så blev han ramt af en skade, og han er nu ude i fem uger. Det er virkelig ærgerligt, siger Marcondes’ agent, Antoni Alexandrakis, til bold.dk.

Læs også: Transferchok fra Italien: Lazio udlejer Sergej Milinkovic-Savic til storklub for 303 millioner kroner

Selvom Marcondes ikke fik den spilletid i foråret, som han højest sandsynligt havde håbet på, så har Brentford altså ikke et salg af danskeren i tankerne. Det er ellers selvom både Malaga og Braga vil have ham.

– Både Malaga og portugisiske Braga har budt på Emiliano, men Brentford vil ikke sælge, da Emiliano indgår i deres planer, siger agenten.

23-årige Marcondes nåede at spille 19 Superliga-kampe for FC Nordsjælland i sidste sæson, og i denne halvsæson scorede han hele 17 gange.

Læs også: Hany Mukhtar kan forlade Brøndby for gigantisk millionbeløb: Her er hans frikøbsklausul

Læs også: FCK-fans gør grin med Brøndby-fans efter nyt N’Doye-show

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top