The perfect guide to the casino

Du tror det er løgn: Kevin-Prince Boateng har lavet fuldstændig sindssygt karriereskift – se hvad han laver her


Kevin-Prince Boateng har karrieren klar, når han engang lægger støvlerne på hylden.

Mange husker ham formentlig for hans frække scoring mod Barcelona på San Siro i 2011, og nu har folk uden for fodboldens verden også fået muligheden for at stifte bekendtskab med den farverige fodboldspiller – især musikelskere.

Den nuværende Sassuolo-spiller har nemlig valgt at starte en karriere som gangster-rapper ved siden af Serie A-karrieren, og i en ny video optræder den 31-årige fodboldspiller som ekstravagant rapper med guld, diamanter og hurtige biler.

Efter blot to dage er videoen med Boateng, hvis rappernavn blot er Prin$$, allerede blevet set af mere end 200.000 mennesker.

Læs også: Transferchok fra Italien: Lazio udlejer Sergej Milinkovic-Savic til storklub for 303 millioner kroner

Den nye Youtube-stjerne kalder sin første single for ‘King’, og heri fortæller Boateng om sit liv, der virker langt fra kedeligt, når træningen i den norditalienske by er færdig.

– Jeg lever mit liv som en konge. Lever uden frygt. Hustler som om, at jeg ikke ved bedre. En diamant på min finger, men ingen tid til at sidde stille, synger ‘Prin$$’ blandt andet i videoen, der ellers byder på flere klassiske håndtegn og lidt jonglering med billiardkugler.

Læs også: FCK-fans gør grin med Brøndby-fans efter nyt N’Doye-show

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top