The perfect guide to the casino

Barcelona-træner Ernesto Valverde er utilfreds med La Liga i USA: Det er underligt


Hvis den spanske ligaforening får sin vilje, så skal der de næste 15 år afvikles et par spillerunder af La Liga i USA eller Canada.

Torsdag kom det frem fra den spanske ligaforening, at de har i sinde, at afvikle enkelte La Liga-kampe i USA eller Canada over en 15-Ã¥rig periode.

Intet er officielt endnu ligesom ingen klubber er blevet nævnt som eksempel, men man må formode, at Real Madrid og Barcelona skal en tur over Atlanten, hvis hele ideén bliver realiseret. FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, er dog ikke ligefrem begejstret for ideén.

Læs også: Transferchok fra Italien: Lazio udlejer Sergej Milinkovic-Savic til storklub for 303 millioner kroner

РDet virker lidt underligt at spille en ligakamp i udlandet. Vi har jo allerede spillet Super Cuppen i Marokko i sidste weekend, s̴ jeg ved ikke, hvad jeg skal mene om det. Hvis de rykkede den marokkanske Super Cup hertil, ville vi jo nok ogs̴ undre os lidt.

– Fodboldens verden ændrer sig hele tiden, men nu mÃ¥ vi se om det bliver til noget, siger Valverde ifølge spanske medier.

Det spanske fodboldforbund og FIFA skal begge blive enige og give grønt lys, hvis hele denne vilde plan med USA-kampe skal blive en realitet i fremtiden.

Læs også: Hany Mukhtar kan forlade Brøndby for gigantisk millionbeløb: Her er hans frikøbsklausul

Læs også: FCK-fans gør grin med Brøndby-fans efter nyt N’Doye-show

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top