The perfect guide to the casino

HÃ¥rde tider i Manchester United: Stjernen og Mourinho taler ikke sammen


Forholdet mellem Pogba og Mourinho er angiveligt brudt sammen, og nu skal alt kontakt mellem de to foregå via Mine Raiola.

Engelske The Sun melder denne torsdag, at José Mourinho og Paul Pogba slet ikke taler sammen længere, da de to har haft for mange interne kampe med hinanden.

Manchester United-træneren har angiveligt taget nogle alvorlige snakke med Pogba omkring hans optræden i medierne, og den franske verdensmester er så utilfreds med livet under Mourinho, at han kun vil have kontakt med Mourinho, hvis det foregår med agenten Mino Raiola som mellemmand.

Læs også: Real Madrid-fans raser på Twitter: Vil have stjernen solgt!

Deres forhold har, ifølge førnævnte medie, længe balanceret på kanten, men nu skulle det være helt slut mellem de to, efter Pogba sagde den famøse sætning til medierne efter fredagens sejr over Leicester.

– Der er visse ting, jeg kan sige, og sÃ¥ er der visse ting, jeg ikke kan sige, for sÃ¥ fÃ¥r jeg en bøde.

Læs også: Daniel Wass skiftede denne sommer Celta Vigo ud med Valencia – nu har konen lagt legendarisk billede på Instagram

Den portugisiske træner var efterfølgende så rasende ifølge The Sun, at han skulle have bedt Pogba om, at indgive en transferanmodning, hvis han er så utilfreds med livet i Manchester United.

Paul Pogba var ellers anfører for Manchester Untied mod Leicester City ligesom, at han er holdets nye straffesparksskytte.

Læs også: Sanneh bønfalder FCM om at sælge ham – Rørende grund står bag

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

Læs også: Bild raser over Emre Mors flabede billede: ‘Du har for mange penge og for lidt selvreflektion’

OVERSIGT

Scroll to Top