The perfect guide to the casino

Efter Super Cup-fadæse: Real Madrid vil købe spansk stjerne


Real Madrid vil forstærke holdet efter nederlaget til Atlético Madrid i Super Cup-finalen.

Real Madrid tabte som bekendt Super Cup-finalen til rivalerne Atlético Madrid, og det vil ifølge engelske og spanske medier få Real Madrid til, at købe nye spillere inden sæsonen for alvor går igang.

Det er især Daily Star der melder, at Real Madrid vil gøre Chelseas venstreback Marcos Alonso, til sommerens helt store transferemne. Det er heller ikke første gang, at den spanske landsholdsspiller bliver sat i forbindelse med Real Madrid, og især den tidligere landsholds og nuværende Real Madrid-træner Lopetegui, er opsat på, at få hentet en erstatning for Marcelo ind.

Læs også: Real Madrid-fans raser på Twitter: Vil have stjernen solgt!

Lopetegui er nemlig kæmpe beundrer af hans alsidighed, og det vil han gerne få tilføjet Real Madrid-holdet. Madrid-klubbens ledelse burde også kende Chelseas ledelse rimelig godt efterhånden, da Courtois og Kovacic er skiftet til henholdsvis Real Madrid og Chelsea denne sommer.

Om Chelsea så vil sælge er en helt anden sag, da det engelske transfervindue jo er lukket, så London-klubben vil ikke have mulighed for, at hente en erstatning ind før til vinter.

Læs også: Sanneh bønfalder FCM om at sælge ham – Rørende grund står bag

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

Læs også: Bild raser over Emre Mors flabede billede: ‘Du har for mange penge og for lidt selvreflektion’

OVERSIGT

Scroll to Top