The perfect guide to the casino

Officielt: Her er Silkeborgs nye træner


Silkeborg har hyret Kent Nielsen som deres nye træner. Han tiltræder dog først til sommer.

Silkeborg fyrede som bekendt Peter Sørensen tirsdag formiddag, men nu har den jyske klub allerede fundet en afløser. Således bliver det Kent Nielsen der skal stå i spidsen for Silkeborgs spillere. Han tiltræder dog først næste sommer.

Kent Nielsen skal nemlig først igennem en ankeloperation, og indtil da bliver det Michael Hansen, som skal være den midlertidlige cheftræner.

– Vi har fundet den suverænt stærkeste løsning, vi kunne opnÃ¥ i den situation, vi er i, siger sportschef Jesper Stüker til klubbens hjemmeside.

– Kent er en meget dygtig træner, og han passer ind i klubbens kultur, strategi og mÃ¥den, vi gerne vil spille fodbold pÃ¥. Omstændighederne gør, at han først kan tiltræde 1. juni 2019, og derfor er jeg meget glad for, at Michael Hansen har kunnet træde til.

– Den primære aftale med ham er, at han skal være vores nye head of coaching, men at han, indtil Kent Nielsen kan tiltræde, varetager jobbet som cheftræner. Han kommer som det friske pust med ny energi her og nu, siger Jesper Stüker.

Michael Hansen er derfor cheftræner sæsonen ud, og efterfælgenden skal han så være Head of Coaching i Silkeborg.

OVERSIGT

Scroll to Top