The perfect guide to the casino

Kriseramte OB i knæ efter nyt nederlag: Vi tager imod alle de tæsk der kommer

OB tabte 3-2 i Hobro i søndagens opgør, hvor Hobro scorede tre gange på bare 10 minutter, hvilket blev dyrt for fynboerne, der led endnu et nederlag.

Jakob Michelsen havde ingen bortforklaringer efter nederlaget i Hobro, hvor en dårlig periode på 15 minutter blev afgørende for kampens resultat.
– Når man går sådan ned i 10 minutter efter at have indkasseret en scoring, som vi gør i dag, så er det ikke ret meget værd, at spiller en god anden halvleg. Det hjælper ikke meget at vi har klart flest afslutninger, og at vi er ligeved at få point med hjem, for med tre mål imod os på ti minutter, så gør vi det alt for svært for os selv. Og det er det store problem for os i dag, at det første mål, de scorer, hurtigt bliver vekslet til tre. Vi starter kampen godt, men vi får ikke scoret, og så blev vi mentalt hårdt ramt, da vi kom bagud. Drengene skal have stor ros for anden halvleg, og for at komme ud med fornyet tro og optimisme, men reduceringen kom for sent til, at vi fik gjort det rigtig spændende. Det er opad bakke, og vi må forholde os til, at vi ligger sidst.

OB-anfører, Kenneth Emil Petersen, var ikke overrasket over hvad Hobro kom med, men kunne ikke håndtere det i søndagens kamp.
– Det var ikke fordi Hobro overraskede os, for vi vidste godt at de ville stå dybt og køre omstillinger. De har nogle hurtige folk foran, som vi havde svært ved at håndtere, så vi skulle have stoppet omstillingerne tidligere. Vi taber for mange en-mod-en-situationer, og sammen med at vi ikke får scoret på nogen af vores store chancer, det gør det svært at vinde fodboldkampe. Vi er selvfølgelig ramt, og vi kæmper meget med at få det hele til at stemme. Vi har haft et par gode defensive kampe, hvor det har haltet offensivt, og i dag var det omvendt, sagde anføreren til klubbens hjemmeside.

OB-træneren mener, at de skal op på hesten igen og vise, at de er bedre end hvad tabellen viser.
– Der er ikke noget, der er synd for os, og der er ikke andre end os selv, der kan sørge for, at vi kommer ud af det igen. Vi har vist, at vi har den mentale styrke til at komme tilbage i kampene, og nu skal vi også vise, at vi har styrken til at komme tilbage i ligaen fra en dårlig start. Det har ikke været godt nok, for vi har større forventninger, og vi tager imod alle de tæsk, der måtte komme. Vi skal højere op i tabellen, og vores næste chance for at komme det, det er i næste weekend, hvor vi skal finde det gode spil frem, vi også viste i dag, og så skal vi undgå, at de dårlige perioder bliver så dyre, som de har været i de første kampe, sagde Jakob Michelsen til ob.dk

OB har fået en frygtelig start på sæsonen, hvor de kun har fået et point i de første fem kampe. Næste gang de stribede skal i aktion er når FC Midtjylland gæster Odense d. 19. august.

OVERSIGT

Scroll to Top