The perfect guide to the casino

Mourinho har lagt sidste sæson bag sig: Pogba var et monster


Paul Pogba får stor ros af Jose Mourinho efter gårsdagens sejr over Leicester.

Manchester United slog Leicester city fredag aften, da de to klubber åbnede denne sæson af Premier League. Paul Pogba startede inde, var anfører for United, scorede på straffespark og så var han ellers en vigtig spiller på midten for Mourinhos tropper.

Sidste sæson endte han dog ofte ude på bænken, og intet fungerede for ham i foråret. Den nykårede verdensmester bliver dog hyldet af Mourinho efter gårsdagens kamp.

– Pogba var et monster. Vi troede, han kun kunne spille 60 minutter, men han formÃ¥ede mere end 80. Det var ikke en svær beslutning at starte med Pogba; det var op til ham selv, siger Mourinho til Sky Sports.


РMed Ander Herrera skadet havde jeg kun to muligheder: Scott McTominay eller Pogba. Hvis jeg spillede med Scott, ville jeg havde haft to unge spillere og en ny (Fred, red.) p̴ midtbanen. S̴ jeg spurgte Paul, og det var rigtig, rigtig godt for os, at han kunne spille for os.

Pogba scorede på straffespark i kampens 2. minut, og derfor scorede han det første mål i denne Premier League-sæson. Luke Shaw scorede i 2. halvleg, mens Jamie Vardy bragte spændingen tilbage i kampen i de døende minutter.

OVERSIGT

Scroll to Top