The perfect guide to the casino

Preview: Hobro – OB – Bundstridens topopgør

Hobro tager imod OB lørdag d. 11/8 kl. 16 på DS Arena i Hobro.

Formen:
Superligaens tredje runde står for døren og Hobro tager imod OB. Begge hold står med samme antal point efter de første fire runder, nemlig ét point, hvorfor en sejr vil gøre en verden til forskel for klubberne.

Hjemmeholdet fik en elendig start på sæsonen, hvor de tabte de første tre kampe, men fik så langt om længe skrabet point sammen i den seneste kamp i Horsens. Hobro spillede egentlig en fornuftig kamp mod Horsens i deres seneste kamp, men havde ikke heldet eller kvaliteten til at holde Horsens fra at score i slutminutterne, hvorfor de måtte nøjes med et enkelt point.

OB stod med kun et point efter de første tre kampe, hvor de på trods af at have vundet kampene på statistikken ikke formåede at lave målene. I kampen mod FCK så det længe ud til at blive til point, men en sen scoring fra københavnerne ville det anderledes og fynboerne led altså endnu et nederlag.

Hobro og OB ligger før denne runde side om side i bunden og kan med en sejr få sæsonen tilbage på rette spor.

Forventede startopstillinger:
Jakob Michelsen må fortsat se bort fra Jacob Barret, der udgik med en slem hovedskade i kampen mod FCK. Yderligere er Jens Jakob Thomasen og reservekeeper, Thomas Mikkelsen, fortsat tvivlsomme til lørdagens opgør.

Allan Kuhn må endnu engang undværre en række profiler, da sidste sæsons topscorer, Pål Alexander Kirkevold fortsat er ude, ligesom Danny Olsen, Julian Kristoffersen og Jacob Tjørnelund også er det.

Hobro IK (3-5-2): Rask – Amankwah, Bøge, Minor Petersen – Gotfredsen, Brix-Damborg, Mikkelsen, Hammerhøj-Mistrati, Haarup – Sabbi, Babayan

OB (3-5-2): Grytebust – Tverskov, Petersen, Ludwig – Laursen, Eskesen, Drachmann, Greve, Desler – Jørgensen, Jacobsen
De skal gøre forskellen:
OB vil uden tvivl forsøge at sætte sig på spillet og presse hjemmeholdet og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for Hobro er nøglen til succes.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve afleveringerne i dybden til hurtige Mathias Jørgensen, som de tidligere har haft stor succes med. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-angriberen, Anders K. Jacobsen finde målformen igen.
Hobro skal sætte deres lid til at forsvaret får lukket sammen om Jesper Rask i målet, som formegentlig får rigeligt at se til i lørdagens opgør.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Hobro vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes i Hobro endte opgøret 1-1. Om vi får samme spænding i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang lørdag eftermiddag kl. 16 på DS Arena i Hobro, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point i bundstriden.

OVERSIGT

Scroll to Top