The perfect guide to the casino

Vild historie: Liverpool-angriber har været med til at redde to børns liv

 


 

Roberto Firmino har været med til, at redde to børns liv, da han har betalt det resterende beløb for deres behandling.

Roberto Firmino er hovedpersonen i en helt igennem fantastisk historie, som denne eftermiddag har ramt medierne.

Således var forældrene til de to børn Joao og Miguel på henholdsvis 6 år og 11 måneder, desperate efter hjælp som de søgte efter på de sociale medier. Her bad de nemlig folk om, at donere penge til behandling af deres børn. Hvis de ikke fik denne behandling ville de dø i den nærmeste fremtid.

De to børn lider nemlig af spinal muskelatrofi, og uden behandling ville det ende katastrofalt. Forældre var derfor desperate efter økonomisk hjælp, da behandlingen koster £825,000, og de fortsat manglede £60,000.


Men det var altså lige indtil at Liverpool-angriberen Roberto Firmino og konen Larissa Pereira så videoen. De var nemlig så rørte, at de med det samme trådte til, og betalte for resten af behandlingen. Det har fået mediet Globo Esporte til, at snakke med både familien og Larissa Pereira.

– Vi bliver så berørt af historier som denne. Vi er selv forældre, og det var hårdt at se den smerte, som familien gik igennem. Roberto er en fantastisk person og har været med til at redde to børn, siger Larissa Pereira til Globo Esporte.

Forældrene var efterfølgende så taknemmelige, at de lavede takkevideo til Roberto Firmino, som de efterfølgende også delte på flere sociale medier.

OVERSIGT

Scroll to Top