The perfect guide to the casino

Kritikken fortsætter: Nu bliver Neymar kritiseret af tidligere PSG-spiller


Lige som man troede, at kritikken af Neymer havde lagt, så er der på ny på opstået kritik af den brasilianske superstjerne.

Neymars VM-slutrunde vil formentlig primært blive husket for én ting. Nemlig den massive kritik, som der haglede ned over PSG-spilleren i forbindelse med de mange episoder hvor han filmede.


Hele kritik-stormen er dog siden hen faldet til ro, men nu har den tidligere PSG-målmand Bernard Lama været ude med kritik af verdens dyreste fodboldspiller.

Denne gang er det dog ikke for Neymars manglende evne til at blive på benene, når han spiller fodbold, men i stedet på hans manglende lederskabsevner.

– Neymar bekymrer sig kun om at spille. Han mangler alle lederskabsevner og karakter til at lede klubben til større ting, siger Lama til Live Sports.

Lama fortsætter:

– Han har brug for at fÃ¥ en følelse af denne by. De fans, der gør klubben unik og har ægte kærlighed til klubben. Spillerne der har været succesfulde i denne klub har altid været i kontakt med fansene, og Neymar skal gøre det samme.

– Zlatan kunne lave fejl nogle gange, men hans ekspertise og lederskab gjorde det nemt for hans holdkammerater at gøre ham til deres leder, slutter den tidligere mÃ¥lmand, der spillede over 250 kampe for PSG i perioden fra 1992 til 2000.

OVERSIGT

Scroll to Top