The perfect guide to the casino

OB-træner: Operationen lykkedes, men patienten døde, så vi skal til begravelse.

Jakob Michelsens OB-mandskab led endnu et nederlag i dagens opgør mod FCK, hvor de i slutminutterne indkasserede den afgørende scoring i 0-1 kampen.

Jakob Michelsen og OB formåede ikke at kæmpe sig til uafgjort og måtte se sig slået i de døende minutter, hvilket førte til endnu et nederlag i 0-1 kampen. OB-træneren var ærgerlig over nederlaget.
– Jeg synes vi gjorde mange ting rigtigt især i de første 70 minutter og kunne godt have brugt en udskiftning mere, så det var lidt ærgerligt, at Jacob Barret går i stykker efter et minut. Vi kunne godt have brugt en udskiftning mere i de sidste 20 minutter og det kunne have gjort, at vi kunne have holdt lidt længere, så det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at de scorer i 85. for der havde vi et point på kontoen og igen da vi brænder en kæmpe chance i det 93, så overall en rigtig god performance, men hvis vi kigger på statsene, der var FCK bedst, så det var fair, at de vinder, sagde han til Footy.dk

OB-træneren mente, at det var fortjent, at FCK sejrede i dag målt på stats.
– Det er første gang i de første fire runder, hvor vi målt på stats havde fortjent at tabe, det havde vi ikke i de første tre kampe og så må vi også give kredit til FCK, de spiller en god kamp og det var i det hele taget en god kamp, med en god kulisse og nogle fantastiske fans i begge ender og en rigtig god reklame for fodbolden. Den gode performance drukner, for det er jo pointene og målene, der er afgørende. Så viste vi en god moral, en masse god fodbold, vi forsvarede os godt og viste masser af gode ting, men på bundlinien står også et nederlag og det skal vi forholde os til, sagde OB-træneren til Footy.dk

Jakob Michelsen giver dog også udtryk for, at han ser fremgang i spillet.
– Jeg synes, hvis vi ser på de første to kampe, så gav vi for store og for nemme målchancer væk, men både mod Randers, hvor vi stort set ikke giver en chance væk og i dag, der må modstanderen virkelig slide for deres chancer, så der er en masse ting at tage med, men man kan sige, at operationen lykkedes, men patienten døde, så vi skal til begravelse, sagde OB-træneren til Footy.dk.

OB har fået en ræderlig start på sæonen, hvor de kun har skrabet et enkelt point til sig ud af 12 mulige i de første fire kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top