The perfect guide to the casino

FCK-stjerne snydt af OB-keeper: Når det er Sten, der står, så kan man aldrig være helt sikker

Rasmus Falk og FCK trak det længste strå i 0-1 sejren over OB, hvor FCK-spilleren lagde op til Dame N’Doyes scoring.

Den tidligere OB-spiller, Rasmus Falk, havde flere store chancer i dagens kamp, hvor han flere gange blev stoppet af en fremragende Sten Grytebust.
– Det er hele optakten og det vil altid være specielt, men det var rigtig dejligt, at vi fik de tre point og vi skulle langt hen i kampen, men scoringen kom heldigvis. Det er en sejr ligesom alle mulige andre, jeg er FCK-spiller og vi går efter at vinde alle vores kampe, men der er ingen tvivl om, at jeg har mange venner, som jeg har kontakt med i klubben og på den måde følger jeg stadig meget med I, hvad der sker i klubben.

– Rasmus Falk havde opfattelsen af, at han ville score på sit hovedstød, men en verdensklasseredning ville det anderledes.
Jeg havde den der følelse, når man rammer bolden rigtigt, så når man lige at tænke, at der kan kun være mål, men når det er Sten, der står, så kan man aldrig være helt sikker på det. Jeg synes bestemt ikke OB er et bundhold og jeg vil ikke mene de får problemer. De skal nok få tingene vendt og de har for meget kvalitet til ikke at få tingene vendt.

OB-fansene piftede af Rasmus Falk, men det prellede af på den tidligere OB-spiller.
– Det kan jeg godt forstå det er en del af fodbolden og det er okay, men det må jo betyde, at jeg har gjort det godt her. Det kan jeg ikke sige noget til, det er okay, så længe tingene bliver holdt på fodboldbanen, så har jeg det fint.

26-årige Rasmus Falk skiftede til FCK fra OB tilbage i 2016.

OVERSIGT

Scroll to Top