The perfect guide to the casino

Sky: Tottenham vil tage afsked med stjerne-trio inden transfervinduet lukker

 


 

Tottenham er ifølge Sky Sports villige til, at sælge hele tre spillere inden på torsdag.

Det engelske transfervindue lukker på torsdag, og nu melder Sky Sports, at Tottenham er klar på, at skulle sige farvel til hele tre spillere fra førsteholdet. Der er tale om Dembele, Alderweireld og Rose, men fælles for alle er: De bliver kun solgt for den rigtige pris.

De to belgiere, Alderweireld og Dembele, har begge kontraktudløb med London-klubben næste sommer, og derfor skulle Tottenham være klar på, at få lidt penge i kassen for de to spillere, som gennem flere år har været store profiler.


Tottenham har dog også mulighed for, at forlænge Alderweirelds kontrakt til 2020, men så aktiveres der en frikøbsklausul på blot £25 millioner. Det beløb er intet i det moderne transfermarked for så dygtig en forsvarsspiller.

Alderweireld er de sidste mange uger blevet rygtet til Manchester United, men indtil videre har de ikke sendt et officielt bud afsted på Tottenhams belgiske forsvarsspiller.

Ifølge Sky Sports håbede Dembele, at kunne skifte til Kina denne sommer, men det er ikke muligt længere, da det kinesiske transfervindue er lukket. Angiveligt skulle der dog være interesse fra de to Milano-klubber, AC Milan og Inter.

Danny Rose har i mange sæsoner været fast mand på venstrebacken for Tottenham, men sidste sæson bød på skader, og flere ture ud på bænken. Tottenham-ledelsen har intet problem med, at lade ham skifte, hvis der kommer et acceptabelt bud.

OVERSIGT

Scroll to Top