The perfect guide to the casino

Han har været rygtet til utallige storklubber: Først og fremmest skal jeg score flere mål

 


 

Inaki Williams har scoret 34 mål i 163 kampe for Athletic Club, og det er slet ikke godt nok ifølge ham selv.

Den spanske klub Athletic Club har den 24-årige angriber Inaki Williams på kontrakt, og det er en spiller der de sidste par år har været rygtet til adskillige storklubber. Williams tænker dog ikke på noget skifte endnu, da han først og fremmest skal lære, at score flere mål udtaler ham.

Jeg er en offensiv spiller, så det forventes, at jeg scorer mål. Jeg er den første til at sige, at jeg skal score mere, og jeg vil forsøge at lave flere mål, end jeg gjorde i sidste sæson. Jeg skal også lave flere assists, siger Williams ifølge Football-Espana.


– Jeg er en ung spiller, og jeg tror på, at jeg kan blive bedre til det hele. Der er visse ting, jeg skal forbedre, blandt andet mit pasningsspil, da jeg begår for mange fejl.

– Jeg har haft muligheden for at spille flere forskellige positioner i vores træningskampe, og jeg har fundet mig godt tilpas på dem alle.

– Træneren vil gerne have en masse bevægelse oppe foran, han vil ikke have, at folk står stille, så han forsøger at vise mig, hvordan jeg kan slippe væk fra mine markeringer.

Inaki Williams har fået sin fodboldopdragelse i Athletic Bilbao, og den 24-årige spanier har spillet 120 kampe i LaLiga.

OVERSIGT

Scroll to Top