The perfect guide to the casino

Brøndby tager imod FC Nordsjælland på søndag: Her er kampens måske største overraskelse

 


 

En ny Superligasæson er skudt i gang, og det fejrer Betfair ved, at give gode odds og vilde tilbud på topholdet fra Vestegnen.

Opret din helt egen Betfair lige her

Brøndby topper i skrivende stund Superligaen med syv point efter de første tre kampe. Holdet fra Vestegnen fortsætter det flotte spil fra sidste år og ligner et hold, der kommer til at vinde rigtig mange kampe i år. På søndag tager de blå-gule så imod FC Nordsjælland hjemme på Brøndby Stadion, og der er god grund til at spille på kampen.


Brøndby er store favoritter til at vinde opgøret, og derfor står de lige nu til odds 1.40, mens FCN spilles til odds 6.0. Det er dog ikke oddsene alene, der gør Brøndby oplagte at oddse på.

Spiller du således hos Betfair får du nemlig også en slags ”forsikring”, hvis du laver en oddskupon med Brøndby – FC Nordsjælland-kampen, og de ender med at vinde. Sker det, får du nemlig pengene tilbage i form af et gratis Sportsbook-spil op til 100 kroner.

Opret en Betfair lige her, og få alle de gode odds på Brøndby

Hvad kan jeg vinde?

Du får pengene tilbage som et gratis spil, hvis Brøndby vinder mod FC Nordsjælland den 06-08-2018. Kampagnen gælder kun for tabende singlespil, der placeres inden kampens start.

Dit kvalificerende spil vil være dit første placerede spil på et af markederne første målscorer, sidste målscorer, når som helst-målscorer eller korrekt resultat.

Guld til Brøndby? Det er værd, at tage chancen og spille på det

Kampagnebonussen bliver sat ind på din konto inden for 24 timer efter afslutningen på den kamp, som du indgik dit kvalificerende spil på.

Tilbuddet gælder for nye og eksisterende kunder i alderen 18 år eller derover med bopæl i Danmark.

Skynd dig at oprette en konto hos Betfair før det er for sent, at udnytte alle de vilde tilbud

Betfair er en af verdens største internationale sportsbetting-udbydere og blev banebrydende indenfor udveksling af væddemål i 2000. Udover bets, kører Betfair Sportsbook en komplet serie af online sportsvæddemål og spilprodukter.

OVERSIGT

Scroll to Top