The perfect guide to the casino

VM-stjerne skulle være Thomas Delaneys makker – Men så dummede Dortmund sig

 


 

Borussia Dortmund sidder formentlig og ærgrer sig grusomt lige nu. Axel Witsel var næsten på plads, men så dummede den tyske klub sig.

Borussia Dortmund hentede før VM-sluturunden en forstærkning til midtbanen i form af danske Thomas Delaney, der blev hentet i Werder Bremen.

Ham betalte de 150 millioner kroner for, og de planlagde samtidig endnu et midtbanekøb, da de også ønskede Axel Witsel.

Den belgiske midtbanespiller, der er på kontrakt i Tianjin Quanjian, havde en klausul i sin aftale, der betød, at han kunne forlade klubben for sølle 140 millioner kroner, når det kinesiske vindue var åbent.


Ifølge Bild havde Axel Witsel også accepteret et kontraktudspil fra tyskerne, men alligevel trak aftalen ud, og nu er det kinesiske transfervindue lukket, hvilket betyder, at klausulen også er udløbet.

Derfor forventer den kinesiske klub snart at se Axel Witsel igen.

– Jeg går ud fra, at han har en frikøbsklausul i sin kontrakt, men den kan kun bruges i transfervinduet. Jeg er overbevist om, at Witsel vender tilbage til os, siger klubbens træner Paulo Sousa til kinesisk TV.

Axel Witsel kan stadig ende i Borussia Dortmund, men nu skal de formentlig forhøje deres bud, så Tianjin Quanjian finder det interessant.

OVERSIGT

Scroll to Top