The perfect guide to the casino

Ekspert: Salah og Mane kan ikke sige nej hvis Barcelona eller Real Madrid ringer

 


 

Flere af Liverpool-profilerne har lige forlænget deres kontrakter, men Jürgen Klopp skal altid frygte interessen fra de spanske giganter.

Jürgen Klopp taler ofte om den følelse der er i og omkring Liverpool-holdet med, at klubben igen er tæt på toppen af den europæiske scene, og at ingen af spillere vil skifte væk fra det igangværende projekt.

Det passer også fint overens med kontraktforlængelser af Salah og Firmino indtil videre, samtidig med indkøbene af Alisson Becker og Virgil van Dijk.

Den tidligere Premier League-spiller og nuværende kommentator, Shaka Hislop, melder dog at hvis Real Madrid eller FC Barcelona ringer til spillerne, så kan de ikke afvise de spanske giganter.


– Jeg føler fortsat, at hvis en klub som Real Madrid eller Barcelona bankede på, med deres status og anseelse, ville det være svært for en Liverpool-spiller at sige nej, siger Shaka Hislo ifølge Liverpool Echo.

Den tidligere Premier League-spiller er dog overbevist om, at Liverpool ikke vil opleve lignende sager, som da man solgte Fernando Torres eller Raheem Sterling til rivaliserende klubber. De kan nemlig afvise alle engelske klubber.

– Jeg tror, Liverpool er i en position nu, at uanset hvilken Premier League-klub, Manchester City, Manchester United, som måtte byde et stort beløb, så kan Liverpool afvise det, siger Hislop.

OVERSIGT

Scroll to Top