Det værst tænkelige skete for Roma i Robin Olsen-debut

AS Roma hentede en sejr over Barcelona i Robin Olsens debut, men kampen vil blive husket for noget andet – nemlig at Malcom scorede mod dem.

AS Roma vandt i nat dansk tid med 4-2 over FC Barcelona, og Robin Olsen startede kampen mellem stængerne, men blev efter aftale med træneren hevet ud efter en halvleg.

Den svenske keeper forlod banen ved stillingen 1-1, men efter hans udskiftning skete det værst tænkelige for AS Roma.

Fire minutter inde i anden halvleg scorede Malcom nemlig til 2-1 for Barcelona, og det er ikke en hvilken som helst spiller.

Det er nemlig en mand, som tog røven på AS Roma ved at skifte til Barcelona, selvom han havde en mundtlig aftale med den italienske storklub. Derfor var det nærmest tragikomisk, da brasilianeren nettede.

AS Roma fik dog det sidste ord med tre scoringer i kampens sidste 12 minutter, og så vandt Robin Olsen og co. med 4-2.