The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp slår fast: Liverpool er ikke bare et springbræt

 


 

Jürgen Klopp har både i Dortmund og Liverpool måtte vinke farvel til flere profiler, men den tid er slut nu, da han vil beholde alle sine stjerner.

Liverpool har de seneste år måtte vinke farvel til store profiler som Philippe Coutinho og Luis Suarez. Ifølge Jürgen Klopp er den tid, hvor man sælger sine bedste spillere til andre storklubber forbi. Han understreger at klubbens stjerner har det godt, og at ingen af dem er på vej videre.

– Når jeg taler om den gode stemning i klubben, taler jeg ikke kun om vores fans. Vi er Liverpool, og spillerne ønsker at være en del af klubben, siger Klopp ifølge ESPN.


– Det er rigtig fedt og en stor bedrift af klubben, for spillerne, for eksempel Firmino, Salah, Mane og andre, kunne spille for stort set alle klubber i verden.

– Situationen er forbedret, da disse spillere ikke bare bruger klubben til at komme videre. Det er godt, men nu skal vi også levere.

Mohamed Salah og Roberto Firmino har begge to denne sommer skrevet under på nye og forberede kontrakter med klubben, mens Sadio Mane ventes at gøre det samme i løbet af august ifølge flere engelske medier.

OVERSIGT

Scroll to Top