The perfect guide to the casino

Brøndby-ejer er megaskuffet: Det nytter ikke at klynke

 


 

Brøndby-ejer Jan Bech Andersen er megaskuffet over, at FC Midtjylland endte med mesterskabet sidste sæson.

Det virkede så umuligt gennem slutningen af sæsonen, men ikke desto mindre tabte Brøndby IF mesterskabet til FC Midtjylland i sidste ende.

Cheftræner Alexander Zorniger har tidligere snakket om skuffelsen, og at den stadigvæk er enorm. Nu har klubejer Jan Bech Andersen, så også været ude, og fortælle om sin skuffelse men påpeget, at alle i Brøndby IF skal kigge frem mod den nye sæson.


– Hvad siger man til dem? Der er ikke meget at sige, andet end at vi alle var og er mega skuffede. Når det er sagt, er det heldigvis også sådan, der kommer en ny kamp og sæson. Vi er allerede i gang igen, og man bliver bare nødt til at lægge det bag sig og bearbejde det, siger Andersen til BT og tilføjer:

– Det er der selvfølgelig nogle, der er bedre til end andre. Det kan ikke nytte noget at gå og klynke og have ondt af sig selv. Det skal vendes til noget positivt. Uden at det skal blive hverken parterapi eller hypnose, bliver man nødt til at stå sammen og holde sammen og vise som klub, at det kan vi stå imod og lære af.

Han slutter interviewet af med, at påpege stoltheden over de mere end 11.000 solgte sæsonkort til denne sæson.

OVERSIGT

Scroll to Top