The perfect guide to the casino

Vildt: Rosenborg henter Liverpool-spiller og gør ham til ligaens dyreste nogensinde

 


 

Rosenborg er ved at handle i Liverpool, da den henter 21-årige Pedro Chirivella.

Ifølge Liverpool Echo så har norske Rosenborg fået accepteret et bud på Liverpools 21-årige spanske midtbanespiller, Pedro Chirivella. Derfor ser det ud til, at han skifter Anfield ud med en tilværelse på Lerkendal Stadion, hvor han vil spille sammen med Mike Jensen og Nicklas Bendtner, så snart at lægetjekket er bestået, og kontrakten bliver underskrevet.

Ifølge det norske medie NRK, så består buddet af 38 millioner norske kroner, hvoraf de 25,7 millioner kroner skal betales øjeblikkeligt, mens de sidste 12,3 millioner kroner vil komme i form af forskellige bonusser.


Hvis det norske medie har ret i buddets størrelse, så vil Pedro Chirivella blive den dyreste spiller i Eliteseriens historie. Den rekord tilhører stadigvæk John Carew med hans skifte fra Vålerenga til Rosenborg tilbage i sæsonen 1998/1999. Her brugte Rosenborg nemlig 25 millioner norske kroner på angriberen, som de så senere solgte til Valencia i år 2000 for omkring 75 millioner norske kroner.

Liverpool hentede Chirivella fra Valencias akademi tilbage i 2013, og senest var han udlejet til hollandske Willem II i Æresdivisionen.

OVERSIGT

Scroll to Top