The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp åbner op: Derfor henter vi de spillere som vi gør

 


 

Jürgen Klopp har i et langt interview åbnet op for Liverpools transferstrategi, og forklarer hvordan de gør tingene på Merseyside.

Liverpool har i den grad lært, at bruge store summer på flere spillere. Senest har de gjort Alisson Becker til verdens dyreste målmand nogesinde (487 millioner kroner), og i januar gjorde de Virgil Van Dijk til verdens dyreste forsvarsspiller nogensinde (637 millioner kroner).

Nu fortæller Liverpool-træneren så om om klubbens transferstrategi i et langt interview med GOAL, hvor han samtidig forklarer, hvordan så store beløber opstår.

– Det hele handler om, at vi i klubben arbejder sammen. Vi snakker om diverse positioner og kommer op med nogle navne, som vi laver videomateriale til. Sådan foregår det. Vi arbejder sammen om det, siger Klopp til GOAL og tilføjer:


– Vi arbejdede sammen om Salah og Mané – og det gjorde vi også med Shaqiri. En person bringer et navn op, og så tager vi skridtet videre, men i sidste ende skal jeg træffe en beslutning: Passer han ind eller ikke? Hvis jeg mener, at spilleren passer ind, så rykker vi. Det er det, vi har gjort de seneste år. Derfor hentede vi Virgil i januar, og det samme med Alisson denne sommer.

– Jeg vil også gerne bruge Robertson som eksempel. Vi tænkte længe over det med ham. Dengang var der ikke 20 klubber, der ville have ham. En venstreback, der rykkede ned. Han havde brug for tid her i klubben, men han tog tiden, og hvis vi skulle sælge ham nu, ville der være mere end 20 interesserede klubber – og de ville betale meget mere, end det vi betalte, slutter Klopp.

OVERSIGT

Scroll to Top