The perfect guide to the casino

Watford klager til Premier League: Everton har voldt os skade

 


 

Everton har lige betalt Watford over €50 millioner, men de to klubber er langt fra bedste venner.

Watford ophævede samarbejdet med Marco Silva i januar måned, og den 31. maj blev Marco Silva offentliggjort som ny Everton-manager. Det er denne sag, som har fået Watford til, at klage til Premier League over Evertons ulovlige fremgangsmåde, oplyser de i en pressemeddelse.

Watford var nemlig blevet opmærksomme på interessen for Marco Silva fra Everton, da han stadigvæk stod i spidsen for Watford.

Læs også: Troels Bechs vilde transferplan: Brøndby vil hente Dortmund-spiller plus Andrew Hjulsager

– Watford har afgivet en klage til Premier League for ulovlige fremgangsmetoder mod vores tidligere manager, Marco Silva. Der er tale om en klage, hvor klubben mener, at der er klare brud på Premier League-reglerne.


– Efter en forespørgsel fra Premier League indgik vi i en dialog med Everton og deres advokater, men kunne ikke nå til enighed. Derfor fortsætter vi processen

Læs også: Transferbombe: Nicki Bille vender tilbage til dansk klub

– Vi mener ikke, at denne situation handler om et kompensationsbeløb, men det handler i stedet om, at en Premier League-klub har undermineret og voldt skade i en anden Premier League-klub. Vi stoler på Premier League, som skal undersøge denne klage. Vi vil ikke kommentere mere på denne sag,

OVERSIGT

Scroll to Top