The perfect guide to the casino

Bendtner langer ud efter norsk legende: Du bør ikke blande dig

 


 

Nicklas Bendtner vil ikke finde sig i uberettiget kritik, og derfor var ude onsdag aften ude og forsvare sig selv.

Nils Arne Eggen er en yderst kendt mand i Rosenborg, da han tidligere har været træner og spiller i klubben gennem mange år. Derfor er det også normalt, at journalister bruger ham som ekspert angående den norske klub.

Eggen er dog langt fra tilfreds med norske angriber Pål André Helland og danske Nicklas Bendtner. Rosenborg-legenden mener nemlig ikke at de fylder nok på banen.

Læs også: Troels Bechs vilde transferplan: Brøndby vil hente Dortmund-spiller plus Andrew Hjulsager

– For at sige det rent ud: Når vi har dem på banen (Helland og Bendtner), spiller vi jo med ni mand. Når Pål mister bolden, og det gør han ofte, så tager han en æresrunde for at slippe for at bruge kræfter, før han kommer luntende tilbage, siger Eggen til Avisa Sør-Trøndelag.


Efter kampen mod Celtic onsdag aften gav Bendtner så et svar på kritikken.

– Det er moderne fodbold nu. Det er længe siden, han har været involveret som fodboldtræner. Han er en mand, man skal have respekt for i Rosenborg, men tiderne ændrer sig. Og nu har vi andre, som koncentrerer sig om det. De, som ikke træner længere, bør måske ikke blande sig, siger Bendtner til VG.

Læs også: Transferbombe: Nicki Bille vender tilbage til dansk klub

Bendtners angrebskollega, Pål André Helland, vil heller ikke finde sig i Eggens analyse om, at Rosenborg spiller med ni mand hver gang.

– Så er det godt gjort af os at ligge i toppen (i den bedste norske række, red.). Så er det fantastisk af de ni andre spillere, siger Helland til VG

OVERSIGT

Scroll to Top