The perfect guide to the casino

Officielt: Oprykker henter EM-vinder og giver ham en kort kontrakt

 


 

Wolverhampton fortsætter med at hente portugisiske spillere, og denne gang er det Joao Moutinho som er blevet præsenteret.

Wolverhampton fik for få år siden nye ejere, og de er opsatte på, at få Wolverhampton til tops i Premier League. Første skridt på vejen bliver dog, at etablere sig i ligaen først, og til den mission har de i den grad forstærket truppen.

Som så mange gange de sidste to år har de hentet en portugiser, og denne gang er der tale om Joao Moutinho, som var med til at vinde EM med Portugal i 2016. Ham har de hentet i Monaco, og de har givet den 31-årige midtbanespiller en to-årig kontrakt.


Han stod til at have kontraktudløb denne sommer, men Monaco forlængede kontrakten med to år i marts måned, så Wolverhampton har måtte betale for ham.

Han har været i Monaco siden 2013, hvor han kom til fra portugisiske FC Porto. Før det var han hos rivalerne fra Sporting CP.

Det er også en herre med utrolig stor international erfaring der kommer til Wolverhampton, da han har spillet 113 landskampe for Portugal.

OVERSIGT

Scroll to Top