The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken er lykkelig: Robin blev alvorligt skadet i februar så denne handel er fantastisk

 


 

Ståle Solbakken har i et langt interview til FC Københavns egen hjemmeside givet udtryk for, hvor lykkelig han er over, at handlen med Roma kom på plads.

FC København har solgt Robin Olsen til Roma, og cheftræner Ståle Solbakken er en lykkelig mand. Han er specielt glad for prisen på målmanden, men også på Robin Olsens vegne.

– Det er en fantastisk handel for både Robin og for F.C. København. Han kom til klubben på en lejeaftale, fordi Stephan Andersen blev alvorligt skadet. Robin greb den chance flot, og vi købte ham fri af PAOK for en meget fornuftig pris, siger Solbakken til fck.dk.

– Siden har han leveret mange stærke præstationer på internationalt niveau for både os og det svenske landshold, senest ved VM. Han lukkede for eksempel kun to mål ind i gruppespillet i Champions League.


– Det er meget sjældent, at danske klubber er involveret i handler på det her niveau, hvor vi sælger til en klub, der var i semifinalen i Champions League i sidste sæson. Når man husker på, at Robin blev alvorligt skadet i februar, så er det fantastisk for alle parter, at det ender sådan her.

– Samlet set er der god grund til at være stolte af den her handel, ikke mindst i vores sundhedssektor, som fik gjort Robin klar til VM, hvilket var med til at sende prisen op på det her plan. Vi ønsker Robin og hans familie alt det bedste i Italien, og vi glæder os til at se ham tilbage på besøg i København, siger Ståle Solbakken.

Robin Olsen nåede 100 kampe for FC København.

OVERSIGT

Scroll to Top