The perfect guide to the casino

Zorniger forventer stærkt at klubben henter en erstatning for Nørgaard

 


 

Troels Bech er ude i et længere interview og give sit syn på salget af Nørgaard.

Brøndby har solgt Christian Nørgaard, og umiddelbart er der ingen direkte afløser i truppen, og det har fået flere Brøndby-fans til, at stille spørgsmåltegn ved om der bliver hentet en erstatning.

– Selvfølgelig arbejder vi på at finde en erstatning. Uanset hvilken position der er tale om, så arbejder vi altid med en skyggeformation af spillere, som vi mener, at vi kan få fat i, hvis det bliver nødvendigt, siger Bech.

Alexander Zorniger ærgrer sig over salget af Nørgaard, men han forstår klubbens beslutning.


– Jeg kæmpede for ham. Jeg er ikke interesseret i, hvad spillerne fortjener, men i præstationer. Jeg fortalte ham, at jeg tror, at det kan være svært at spille i en af de bedste ligaer nu, men jeg forstår fuldt ud, at han tog chancen.

– Jeg kan også godt forstå det fra klubbens synspunkt, men nu forventer jeg, at de handler, siger Zorniger.

Troels Bech arbejdet hårdt på, at hente en spiller som omgående kan gå ind og overtage rollen, men hvis det skulle mislykkedes, så kan en erstatning allerede være i truppen mener Troels Bech.

– Salget betyder, at vi finder en erstatning, men om det bliver ham, der kommer til at spille, kommer Alexander (Zorniger, red) til at vælge, siger han.

Brøndby brugte først forsvarsspilleren Hjörtur Hermannsson og sidenhen Lasse Vigen, som erstatning for Christian Nørgaard i kampen mod Vejle.

OVERSIGT

Scroll to Top