Pause i Odense: SønderjyskE brager afsted – OB i kæmpe problemer

Jakob Kehlet har netop fløjtet af efter 45 hæsblæsende minutter, hvor stillingen er 0-2 i Odense.

OB fik den bedste start på kampen, hvor de spillede bolden godt rundt om det defensive SønderjyskE-mandskab.

Stille og roligt fik gæsterne spillet sig mere ind i kampen, hvilket gav pote midtvejs i 1. halvleg. Mart Lieder blev isoleret med Nicklas Helenius i højre side efter et hjørnespark, hvor han satte OB’eren fuldstændig og fik sendt en flad bold ind i feltet, som Kees Luijckx udnytte til stillingen 0-1.

Frem mod pausen forsøgte fynboerne at komme tilbage i kampen og fik skabt nogle fornuftige muligheder, men formåede aldrig for alvor at blive farlige.

Tilgengæld fik SønderjyskE udbygget føringen kort før pausen. En bold ud på kanten fandt Nicolas Marfelt, der sender en bold ind i feltet, som en helt umarkeret Christian Greko Jacobsen kanonerede ind i feltet til 0-2.

Stillingen var derfor 0-2 ved pausen på mål af Kees Luijckx og Christian Greko Jacobsen.