The perfect guide to the casino

Nørgaard efter OB-comeback: Glædeligt vi kommer på tavlen, men vi er skuffede

Claus Nørgaards SønderjyskE-mandskab spillede en fremragende første halvleg, men lukkede efterfølgende OB ind i kampen og måtte dermed nøjes med at få et enkelt point med fra Odense.

SøndrjyskE’s Kees Luijckx og Christian Greko Jacobsen stod for gæsternes scoringer og gav deres hold en fremragende start på kampen. OB kæmpede sig dog tilbage og fik 2-2. Claus Nørgaard var derfor også ærgerlig over, at hans hold ikke holdt sejren hjem.
– Vi har hver vores halvleg. De får momentum, går lidt all in og får et hurtigt mål. Det ændrer tit kampe, momentum og initiativ og så holder vi nok heller ikke den samme kvalitet på tingene, som vi gjorde i 1. halvleg.

OB kom ud til 2. halvleg med tre angribere, hvilket SønderjyskE-defensiven problemer.
– Det giver problemer nummerisk, da de ligger med flere inde centralt og det laver vi også en ændring for at stabilisere det mere fordi vi synes det var for åbent og de kom til muligheder.

Claus Nørgaard var meget positiv i forhold til 1. halvleg, men var meget ærgerlig over 2. halvleg.
– Det er glædeligt at vi kommer på tavlen, men med den basis vi havde givet os selv i 1. halvleg, så er vi skuffede. Mod Horsens kan vi tage det gode ting med, som vi gør i 1. halvleg og det vi skal lære i forhold til 2. halvleg og blive ved med at holde inititativet i kampene.

SønderjyskE skal næste gang i aktion på fredag, hvor de tager imod AC Horsens.

OVERSIGT

Scroll to Top