The perfect guide to the casino

Christian Nørgaard forklarer sit skifte: Et eventyr værd at forfølge

 


 

Christian Nørgaard har forklaret hvorfor, at han skifter Superligaen ud med Serie A.

Christian Nørgaard har som bekendt fuldført sit skifte fra Brøndby IF til den italienske storklub Fiorentina med øjeblikkelig virkning.

Ifølge Nørgaard har skiftet været undervejs i et par dage nu, og samtidig afslører han til Brøndbys hjemmeside, hvorfor at han forlader klubben og prøver lykken af i Italien.

– Det er en kæmpe mulighed og et eventyr, som er værd for mig at forfølge. Det er en anerkendelse af den udvikling, jeg og klubben er gået igennem de sidste par år. Derfor ser jeg det som en positiv historie for både mig og Brøndby IF, siger Nørgaard.

– Det hele er gået lidt stærkt de sidste par dage, men så snart muligheden er der, kommer jeg hjem og siger farvel. Det er vigtigt for mig at få gjort, for Brøndby IF er kommet til at betyde så meget for mig.

Læs også: Transferbombe: Roma køber dyr FCK-stjerne


Læs også: Storsalg fra Heden: Har solgt Dominick Drexler – Her er prisen

– Der går rigtig mange tanker gennem mit hoved og følelser gennem min krop i dag. Den altoverskyggende tanke og følelse er dog taknemmelighed. Det er over for klubben, spillerne, staben og selvfølgelig fansene. De skal vide, hvor meget de betyder for både klubben og mig. De er helt unikke, og nu er jeg en af dem – en Brøndby-fan.

– Jeg vil også gerne sige tak til Alexander Zorniger. Han har troet på mig fra første dag og givet mig ansvar og tillid. Han har været med til at gøre dette skifte muligt, og han har en stor andel i min udvikling de sidste to år, udtaler Nørgaard til Brøndbys hjemmeside.

Den 24-årige midtbanekriger nåede at spille 147 kampe i Brøndby-trøjen.

OVERSIGT

Scroll to Top