The perfect guide to the casino

VM-træner har sagt op: Jeg har besluttet ikke at fortsætte med dette hold

 


 

Heimir Hallgrimsson er færdig som landstræner for Island efter næsten fem år.

Det islandske fodboldforbund har på deres hjemmeside skrevet, at Heimir Hallgrimsson har opsagt sin stilling som landstræner. Den beslutning ærgrer fodboldforbundets formand Gudni Bergsson, men siden beslutningen er taget så skal de nu igang med, at finde en ny landstræner.

Selv har Heimir Hallgrimsson følgende at sige omkring sit opsigelse.


– Efter syv gode år i fodboldforbundet har jeg besluttet ikke at fortsætte med dette hold. Jeg føler mig tryg ved at efterlade holdet og dets stærke holdånd her.

– En stor del af denne gruppe har været med hele vejen, og de har været med til at løfte tingene for de kommende generationer. Det er et privilegium at forlade projektet på dette tidspunkt.

– Jeg ønsker at takke alle medarbejdere, spillere og tilhængere for samarbejdet, og jeg ønsker dem alle det bedste i fremtiden, for rejsen er rigtig, siger Hallgrimsson til det islandske fodboldforbund.

Heimir Hallgrimsson stod i spidsen for det islandske landshold sammen Lars Lagerbäck i årene 2013 til 2016, og siden 2016 har han stået med alt ansvaret alene. Han har derfor været med til EM slutrunden i Frankrig, hvor Island kom i kvartfinalen, og så var han manden der fik Island kvalificeret til deres første VM nogensinde.

OVERSIGT

Scroll to Top