The perfect guide to the casino

Fransk VM-helt efter han er blevet verdensmester: Jeg har allerede har gennemført spillet

 


 

Raphael Varane har allerede vundet langt mere end en professionel fodboldspiller tør drømme om.

Dejan Lovren har de sidste to måneder tabt en Champions League finale og en VM finale. Anderledes er det gået for forsvarskollegaen Raphael Varane, der i begge tilfælde har været på modstanderholdet.

Forsvarsspilleren fra Real Madrid har da også i en alder af 25 år vundet Champions League fire gange, det spanske mesterskab to gange, klub-VM tre gange og altså nu også et verdensmesterskab. Derudover er han også indehaver af en stribe andre mindre trofæer.

– Jeg kan ikke sætte nok pris på, hvad jeg i øjeblikket gennemlever. Det er fantastisk. At vinde VM som 25-årig er specielt og lægger et ekstra lag på en karriere, der allerede har været meget speciel. Det er umuligt at beskrive mine følelser.


– Ousmane Dembele jokede med, at jeg allerede har gennemført spillet. Men jeg håber virkelig, at jeg er i stand til at fortsætte, siger Varane til Marca.

Varane blev selvfølgelig også lige spurgt ind til, om landsmanden Kylian Mbappe vil passe ind i Real Madrid, hvis en handel skulle opstå.

– Han er et bemærkelsesværdigt talent, som allerede meget moden. Selvfølgelig vil jeg gerne have ham på mit hold, men det skal vi ikke snakke om, siger Varane.

Varane har allerede spillet hele 233 kampe for Real Madrid og 49 landskampe for Frankrig.

OVERSIGT

Scroll to Top