The perfect guide to the casino

FIFA-præsident kan slet ikke vente til næste VM: Alle vil elske Qatar

 


 

VM 2018 er netop slut, men Gianni Infantino glæder sig til, Qatar skal være værtsnation for VM i 2022.

VM 2018 er efter 64 kampe overstået, og det er som bekendt Frankrig der efter en finalesejr over Kroatien kan kalde sig for verdensmester.

Inden slutrunden i Rusland gik igang, var der store diskussioner om hvorvidt Rusland overhovedet måtte afholde VM efter flere politiske situationer. Slutrunden blev dog gennemført i Rusland, og ifølge FIFA’s præsident, Gianni Infantino, har det været en stor succes.

Næste gang et VM skal afholdes bliver det i Qatar, og Infantino kan slet ikke vente.


– Fodbold handler om passion, følelser, kærlighed, familie og sammenhold. Det har vi i den grad oplevet i Rusland, og nu er det Qatars tur. Jeg er sikker på, at vi vil se den samme energi og positivitet om fire år, som den vi har set i Rusland, siger præsidenten til fifa.com og tilføjer:

– Jeg kan med sikkerhed sige, at vi er blevet forelsket i Rusland. Og jeg er sikker på, at vi alle vil elske Qatar. Det sker allerede. Vi inviterer alle til VM i 2022 i Qatar.

VM i Qatar vil blive spillet fra 21. november til den 18. december i 2022, og derfor bliver det den første VM-slutrunden nogensinde der vil blive spillet i vintermånederne.

OVERSIGT

Scroll to Top