The perfect guide to the casino

FC Barcelona vil rense ud i truppen: Hele syv spillere er på vej væk

 


 

FC Barcelona vandt det spanske mesterskab uden de store problemer, men alligevel vil de rense gevaldigt ud i truppen til den kommende sæson.

FC Barcelona vandt mesterskabet og pokaltitlen uden den helt store modstand, men AS Roma blev endestoppet i Champions League til stor skuffelse for den spanske storklub. Efter sommeren skal mesterskabet forsvares, og nederlaget i Champions League har givet blod på tanden, og derfor får FC Barcelona en travl sommer.


Cheftræner Ernesto Valverde vil nemlig rense gevaldigt ud i truppen, og det betyder ifølge Marca, at hele syv spillere skal væk fra klubben denne sommer.

Ifølge avisen er der tale om Andre Gomes, Aleix Vidal, Marlon, Munir, Douglas, Rafinha og Sergi Samper. Især de tre første spillere har allerede tiltrukket stor interesse, og kan alle tre indbringe en del millioner i klubkassen.

Det er således heller ikke bærende kræfter der forlader klubben, da de mest benyttede spillere var Gomes og Vidal, der fik henholdsvis 31 og 25 førsteholdskampe.

FC Barcelona har allerede hentet Clement Lenglet og Arthur denne sommer, og derfor skal der også sælges lidt spillere, for at det hele går op økonomisk.

OVERSIGT

Scroll to Top