The perfect guide to the casino

WHAT: Brian Laudrup afslører Real Madrids super-signing

 


 

Selveste Brian Laudrup bliver i et kroatisk medie brugt som kilde, hvor han afslører, at Chelsea-stjernen Eden Hazard skal overtage for Ronaldo i Real Madrid.

Ifølge Brian Laudrup, som bliver citeret af kroatiske Sportske Novosti, så går Eden Hazard snart i gang med at finde flyttekasserne frem, da han snart skifter Chelsea ud med Real Madrid.

Det Kroatiske medie har brugt den tidligere danske landsholdsstjerne som kilde til den store nyhed om, at Eden Hazard skal spille for Madrid-klubben efter sommer, hvor han skal være afløseren for verdensstjernen Cristiano Ronaldo.


Brian Laudrup siger ifølge Sportske Novosti:

– Jeg talte med Hazard for et par dage siden, og han er ved at forberede sit skifte til Madrid. Det er en god transfer både for ham og for Real. Han har igen her i Rusland vist, hvor god han er.

Men til selvsamme medie har Brian Laudrup angiveligt sagt, at det altså ikke er helt sikkert da der er andre muligheder.

– Jeg tror, det er muligt, at Mbappé eller Neymar skriver med Real Madrid. Men det kan jeg ikke snakke om.

Om Brian Laudrup rent faktisk har snakket med Sportske Novosti, og sagt præcis disse ting må vi få svar på i løbet af sommeren, hvor Hazard uden tvivl vil blive det store samtaleemne.

OVERSIGT

Scroll to Top