The perfect guide to the casino

West Ham har lige smadret deres transferrekord: Det er stærkt signal at sende

 


 

David Sullivan, der er bestyrelsesformand i West Ham, glæder sig over, at have sikret sig klubbens ønskespiller denne sommer.

West Ham præsenterede tidligere på dagen Felipe Anderson som ny spiller i klubben, og det har ikke været billigt, at hente sommerens helt store ønskespiller til London.

David Sullivan mener, at det er et stærkt signal, at de har været i stand til, at hente den kreative offensive midtbanespiller, som er blevet hentet i Lazio. Handelen har gjort brasilianeren til den dyreste i West Hans historie, og West Ham skal frygtes i Premier League, hvis man spørger Sullivan.

– Felipe var trænerens primære mål, så vi er glade for, at det er lykkedes at bringe ham til klubbens, siger David Sullivan til klubbens hjemmeside.


– Vi er meget tilfredse med de forretninger, som vi har gjort indtil nu, og jeg håber, at fansene er lige så begejstrede, som vi er af den trup, som vi er ved at bygge i West Ham. Denne aftale bryder vores transferrekord, og vi føler, at det er stærkt signal at sende.

Felipe Anderson er spiller nummer syv som West Ham har hentet denne sommer. Af andre store profiler som er skiftet til London-klubben kan Andriy Yarmolenko og Jack Wilshere nævnes.

OVERSIGT

Scroll to Top