The perfect guide to the casino

Er et skifte mon på vej? Tidligere Brøndby-spiller træner med hos FC Helsingør

 


 

Michael Tørnes træner med hos FC Helsingør, og en permanent aftale kan blive aktuel i løbet af den kommende uge.

Michael Tørnes har tidligere spillet for Brøndby IF, og senest var han på kontrakt i den hollandske klub Vitesse.

Den kontrakt er dog udløbet, og derfor er målmanden på jagt efter en ny klub. Han skal således ikke lede særlig længe, da han allerede har fundet et sted.


Cheftræner i FC Helsingør, Christian Lønstrup, bekræfter at Michael Tørnes træner med i klubben i disse dage, og at en permanent aftale, kan være tæt på..

– Én af dem er Michael Tørnes. Han bor i nærheden af Fredensborg og har trænet med hos os siden engang i sidste uge i bestræbelserne på at finde en ny klub, siger Lønstrup til bold.dk.

– Det giver god mening at se dem begge an, når vi lige har mistet en keeper, ligesom vi stadig afventer situationen omkring Mikkel Bruhn, som der har været bud efter.

– Jeg vil gerne have tre keepere i min trup, så lige nu går vi lidt i en afventningssituation i forhold til Mikkel, og om vi skal fastlægge os på én eller to nye tilgange i målet.

– Tørnes har brug for at holde sig igang og han har givet udtryk for, at han gerne vil bruge tiden oppe hos os og være med i vores træningskampe. Så jeg er faktisk ganske fortrøstningsfuld med henblik på en permanent aftale, afslutter Christian Lønstrup.

Michael Tørnes har tidligere været på kontrakt hos Brøndby, HJK Helsinski, Sandefjord og OB.

OVERSIGT

Scroll to Top