The perfect guide to the casino

John Stones sviner modstander: Det mest beskidte hold, jeg har spillet imod

 


 

John Stones har ikke meget tilovers for Colombia.

England formåede forleden at slå Colombia ud af VM-slutrunden i Rusland, da det blev til en sejr i straffesparkskonkurrencen.


Undervejs var der masser af dramatik, og det colombianske landshold er efter kampen blevet beskyldt for at spille særdeles beskidt, mens der også er blevet sat spørgsmåltegn ved deres opførsel undervejs i kampen.

Og det kan den engelske forsvarsspiller John Stones kun tilslutte sig. City-spilleren udtaler således i følge The Guardian, at det er det mest beskidte hold, som han har spillet imod.

– Det bedste for os var at slå dem i fodbold – det vil skade dem mest. De er på flyet på vej hjem, og vi er videre til næste runde. Kampen var så mærkelig. Det var det mest beskidte hold, jeg nogensinde har spillet imod. Da vi fik straffe, omringede og skubbede de dommeren, skallen som I alle har set, ødelægger straffesparkspletten og flere ting væk fra bolden, som jeg er sikker på, at I ikke har hørt om. Alle mulige ting, du ikke normalt ser i en fodboldkamp, udtaler han blandt andet.

OVERSIGT

Scroll to Top