The perfect guide to the casino

12-årig svinede Nicolai Jørgensen – nu giver moderen den ultimative straf

 


 

12-årig svinede Nicolai Jørgensen til efter brændt straffespark. Nu bliver han straffet på hjemmefronten.

Nicolai Jørgensen brændte sit spark i straffesparkskonkurrencen i kampen mod Kroatien, og da Ivan Rakitic sikrede kroaterne sejren og det videre avancement med det næste spark, har den blonde dansker fået det meste af skylden for nederlaget, selvom både Christian Eriksen og Lasse Schöne også brændte deres spark.


Det har ført til en hel del hadefulde kommentarer rettet mod Feyenoord-angriberen, og i går kunne DBU så offentliggøre, at de har indledt en sag, da Jørgensen også har modtaget dødstrusler.

Den 12-årige Laurits var heller ikke tilfreds med Nicolai Jørgensen, hvilket fik ham til at efterlade beskeden: ‘Fuck dig dit fucking lortedyr du er den værste fodboldspiller i verden og du har gjort intet godt for Danmark i VM din fucking amatør”.

Hans mor, Stine, har fået opsnuset beskeden, og derfor bekræfter hun nu over for DR, at hun har inddraget sønnens telefon og lommepenge, mens hun desuden vil have adgang til hans konti på sociale medier som Instagram og Snapchat.

– Det er fuldstændig uacceptabelt, og jeg kan ikke sige andet, end at vi er skuffede, vrede og kede af det, og det får han at vide med jævne mellemrum. Vi har taget hans telefon, og vi kan kun beklage meget.

OVERSIGT

Scroll to Top