The perfect guide to the casino

Simon Kjær er utrolig stolt men langt fra tilfreds: Det er den største skuffelse i karrieren

 


 

Landsholdets anfører Simon Kjær er utrolig stolt over hele det danske landshold, og han viser stort overskud i et fremragende interview dagen efter den store skuffelse.

Kroatien blev som bekendt endestationen for det danske landshold, og Simon Kjær ser tilbage på VM som en fremragende holdindsats, og en god bund for en lys fremtid med stort potentiale.

– Vi skal sgu være stolte af det, vi har leveret, men det er absolut også den største skuffelse i karrieren, siger Kjær ifølge Bold.

– Der er ikke noget tidspunkt, hvor jeg har følt, at vi har været selvtilfredse. Folk har været glade og optimistiske, men samtidig også blevet ved med at arbejde benhamrende hårdt til træning og i kampene.


– Vi har været realistiske omkring, hvordan vi skulle gribe alle kampe an. Det gør nogle gange, at fodbold kan være kedeligt at se på, for eksempel mod Frankrig. Det har jeg fuld forståelse for, men det er en del af spillet til en slutrunde, og det er præcis noget af det, jeg hæfter mig allermest ved – at vi er i stand til at spille på så mange forskellige måder.

– Jeg tror ikke, der er mange hold ved VM, som er sværere at spille imod end os.

– Det potentiale, vi snakkede om for to år siden, bliver kun endnu mere spændende i fremtiden for dette hold. Der er så meget at bygge videre på, så jeg tror, vi går en spændende fremtid i møde.

– Der er rigtig mange facetter i spillet, som vi kan være stolte af og tage med os. Men det er selvfølgelig svært lige nu, siger Kjær.

Kampen mod Kroatien var landskamp nummer 82 for 29-årige Simon Kjær.

OVERSIGT

Scroll to Top