The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland har solgt målmanden til Ligue 1: Nu henter de en hollænder ind som erstatning

 


 

FC Nordsjælland solgte før VM deres islandske landsholdsmålmand Runar Alex Runarsson, til Dijon i Ligue 1.

Runar Alex Runarsson har de sidste sæsoner været en sikker skanse for FC Nordsjælland, og de flotte præstationer har gjort, at Dijon fra Ligue 1 har købt ham. Nu er FC Nordsjælland så på jagt efter en målmand, der kan tage kampen op med Nicolai Larsen.


Ifølge BN DeStem så behøver Farum-klubben slet ikke, at lede særlig længe efter en ny målmand, da de angiveligt søndag aften blev enige med hollandske NAC Breda. Her spiller den 25-årige Nigel Bertrams på kontrakt, og ifølge førnævnte medie, så har NAC Breda accepteret et bud på målmanden.

Avisen skriver også, at de resterende detaljer i forhandlingerne er overstået inden længe, så han kan blive præsenteret som ny keeper i FCN i løbet af mandagen.

Nigel Bertrams startede sidste sæson som reserve i NAC Breda, men har spillet fast gennem hele foråret, og det er i disse kampe, at FC Nordsjælland har set gode aktioner.

Hans kontrakt med NAC Breda stod til, at udløbe næste sommer, og han har tidligere været i PSV, ligesom at han har flere U-landskampe på CV’et.

OVERSIGT

Scroll to Top