Kæmpe overraskelse: Rusland slår Spanien ud og går videre efter dramatisk straffesparkskonkurrence

Rusland og Spanien måtte ud i en noget længere duel før det blev afgjort, at Rusland går videre til kvartfinalen.

Spanien kom som forventet foran mod Rusland, da S. Ignashevich scorede selvmål i det 12. minut.

I det 41. minut kom Rusland dog noget overraskende tilbage i kampen, da A. Dzyuba scorede på straffespark mod David De Gea.

2. halvleg var en noget mere rodet affære, og hjemmeholdet fra Rusland, fik presset Spanien helt ud i forlænget spilletid, hvor ingen af de to hold havde flere kræfter tilbage.

Således var der flere der fik krampe, og ingen havde overskud til, at tage flere høj intense løb.

Kampen skulle derfor helt ud i straffesparkskonkurrence, og her afgjorde Rusland det, da de vandt 4-3 på straffespark, hvor Koke og Iago Aspas brændte for Spanien.

Dagens anden kamp behøver næsten ingen introduktion, da Kroatien og Danmark spiller skæbnekampen klokken 20:00.

Vinderen af kampen mellem Kroatien og Danmark skal derfor møde Rusland i en kvartfinale.