The perfect guide to the casino

Thomas Delaney måtte udgå mod Frankrig: Her er status på midtbanekrigeren

 


 

Thomas Delaney fik kamp til stregen med Frankrigs midtbane, og til sidst måtte han også lade sig udskifte med en mindre skade.

Thomas Delaney fik især beskadiget sin arm, og den har siden kampen været tapet voldsomt op, men Danmarks midtbanekriger forsikrer, at han er klar til kampen mod Kroatien.


– Min arm bliver også tapet godt op i dag. Jeg har forstrukket et ledbånd i armen, men det er ok. Det går bedre og bedre. Jeg tror ikke, det vil være noget, der generer, når jeg skal spille. Jeg har en okay bevægelighed i armen, så det er fint, siger Thomas Delaney til BT.

Delaney giver ikke meget for kritikken af Danmarks defensive tilgang, og siger selv, at det handler om at vinde. Han håber dog, at presset er væk fra spillerne, og at de kan spille frit mod Kroatien.

– Vi er et sted, hvor vi ikke rigtig har noget at tabe – udover en fodboldkamp, som ikke er så vigtig. Vi prøver at smide tøjlerne lidt, hvis det er det, der skal til. For det er sgu nok det, der skal til.

– Der er ikke lige så meget pres på for at vinde, som der var mod Peru og Australien. Vi må nok sige, at lige pt. er Kroatien et større landshold end os, siger Thomas Delaney.

Delaney skal søndag aften stå overfor Luka Modric, Ivan Rakitic og Mateo Kovacic, når Danmark spiller mod Kroatien.

OVERSIGT

Scroll to Top