The perfect guide to the casino

Salahs adresse blev leaket og flere hundrede mennesker opsøgte hans hus: Dette gjorde han efterfølgende

 


 

Det er yderst svært, at sætte en finger på privatpersonen Mohamed Salah. Han bidrager stort til velgørenhed, og han medvirker i anti-narkotika reklamer i Egypten, og hans seneste påfund har kun overrasket postivt.

Mohamed Salah har lige haft sit livs sæson for Liverpool, hvor han var på alles læber. Han er en utrolig populær skikkelse på Merseyside, men særdeles også i hjemlandet Egypten. Han er det helt store forbillede i landet, og alle elsker ham.


Efter Egypten lidt overraskende blev sendt hjem på røv og albuer fra VM, har Salah søgt mod sit hus i hjemlandet, for at nyde en smule ferie inden en lang sæson. Angiveligt blev hans adresse dog leaket på Facebook, og flere hundrede mennesker samledes foran hans hjem torsdag aften.

Dette skete i kølvandet på rygterne om, at Salah overvejer fremtiden på landsholdet efter den kontroversille sag med Tjetjeniens præsident.

Mohamed Salah viste dog endnu engang hans store hjerte, da hans privatliv blev krænket af flere hundrede mennesker. Således åbnede han blot døren, og gik stille og roligt ud, for at hilse på folk og skrive autografer til alle.

Se billederne herunder:

Mohamed Salah scorede to mål til VM.

OVERSIGT

Scroll to Top