The perfect guide to the casino

Superligaen har måske en kommende bad boy: Jeg vil sgu gerne lave lidt ravage en gang i mellem

 


 

Mikkel Duelund er stor fan af kække bemærkninger, og han er træt af de spillere, der giver kedelige politiske svar i interviews.

Mikkel Duelund har trods sin unge alder, allerede givet flere iøjefaldende interviews, hvor han tager bladet fra munden, og siger sin uforbeholdne mening.

Han mener også, at flere spillere burde gøre det samme, da han gerne vil lidt flere profiler i Superligaen, der tør sige sin mening, og ikke bare bruge den samme kedelige smøre gang på gang.


– Jeg vil sgu gerne lave lidt ravage en gang i mellem. For jeg synes, Superligaen trænger til profiler, som har noget reelt pÃ¥ hjerte, der ikke bare kommer med den der professionelle smøre, som skal lires af hver eneste gang, man har vundet en kamp eller spillet pisse godt. Det er jeg stor modstander af. Det er jeg i hvert fald blevet med tiden, siger han i et interview med Spillerforeningen.

– Jeg har læst og hørt mange udtrykke, at de er trætte af Viktor Fischer. Han er for arrogant og det ene og det andet. Jeg tror ogsÃ¥, at man skal tænke over, hvad det egentlig er, man vil have. Er det den samme smøre hver gang? Er det dét, du som seer vil have? En eller anden form for fælles udtryk, hvor du ikke kan kende forskel pÃ¥, hvem det er, der egentlig snakker, fordi det bare er det samme, der bliver sagt? Det brokker folk sig ogsÃ¥ over.

Mikkel Duelund og FC Midtjylland er danske mestre efter en flot slutspurt.

OVERSIGT

Scroll to Top