The perfect guide to the casino

Officielt: Atlético Madrid-legende forlader klubben og tager til Qatar

 


 

Holdets anfører der spillede 417 kampe for Atlético Madrid, har forladt klubben, og tager en tørn i Qatar, inden karrieren er helt forbi.

Atlético-legenden Gabi har ifølge AS meddelt, at han vil forlade Metropolitano denne sommer, for at tage til Qatar, hvor han vil være spille for Al-Sadd, der også har Xavi på kontrakt.

34-årige Gabi har underskrevet en treårig kontrakt med Al-Sadd, og står til en løn på 19 millioner euro fordelt ud over hele kontraktperioden.

Tilbuddet skulle have ligget på bordet i et stykke tid, og efter at have diskuteret det med klubbenes bestyrelse og Diego Simeone, valgte han at takke ja, og skifte væk fra Madrid-klubben.


Gabi var en enormt vigtig spiller under Simeone, og den argentinske træner ønskede også, at beholde sin midtbanespiller. Klubben tilbød ham derfor også en ny aftale, men Gabi valgte, at takke pænt nej tak til tilbuddet.

Derfor er det slut efter 417 kampe for Atlético Madrid, hvor han har 7. pladsen på all-time-listen over flest optrædener for klubben. Gabi nåede at løfte seks trofæer som anfører for klubben – én ligatitel, én Copa del Rey, to gange Europa League, én europæisk Super Cup og én spansk Super Cup.

Diego Godín overtager anførerbindet fra Gabi, og Koke bliver forfremmet til vice-anfører.

OVERSIGT

Scroll to Top