Panama-træner stak hovedet ind i Englands spillerboks: Dette sagde han til Gareth Southgate

Panamas landstræner Hernán Darío Gómez var så imponeret over Englands spil, at han gik ind i Englands spillerboks for at fortælle Gareth Southgate det.

Panama fik ørerne i maskinen søndag eftermiddag, hvor de tabte med hele 6-1 til England efter at have været bagud med 0-5 i pausen.

Lige før pausen kunne TV-billeder afsløre, at Panamas landstræner Hernán Darío Gómez gik ind i Englands spillerboks, og han havde et par komplimenter til sin modstander.

– England er spektakulære. Et smukt hold. Jeg ønskede Southgate tillykke ved pausen, og jeg sagde, at jeg virkelig godt kunne lide hans hold, sagde han ifølge TimesSport.

Englands mål blev scoret af tre gange Harry Kane, to gange John Stones og én gange Jesse Lingard.